Karijera

Prijavi se i postani dio obitelji Frankstahl!

Pridruži se, napreduj, kreni. 

Kao jedan od najvećih trgovaca čelikom u cijeloj Europi, potičemo inovacije i napredak u našoj industriji. Za ovo su nam potrebni najbolji umovi u svim disciplinama. Uvijek smo u potrazi za novim kolegama koji će nam dati nove ideje i zajedno sa nama koračati našim putem do uspjeha. Od početnika do profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom: kandidatima u tehničkim i komercijalnim područjima nudimo brojne mogućnosti da daju svoj doprinos znanjem i iskustvom.

Tajna našeg uspjeha: dosljednost.

Ponosni smo što naše kolegice i kolege često ostaju u preduzeću dugi niz godina i desetljeća. Danas zapošljavamo više od 700 ljudi diljem Europe – od kojih 300 samo u Austriji. Ono što nas sve povezuje: međusobno poštovanje, komunikacija sa uvažavanjem i hrabrost za stvaranje novoga.

Otvorena radna mjesta 

Trenutno jačamo naš tim u sljedećim područjima. Radujemo se tvojoj prijavi sa životopisom, motivacijskim pismom, potvrdama i ostalim dokumentima.

Trend AG AUT2024 Logo basic

Data Scientist/Data Engineer (M/W/D)

Wien/Guntramsdorf

Mitarbeiter Operativer Einkauf (M/W/D)

Guntramsdorf

Sachbearbeiter Lageradministration (M/W/D)

Nussdorf/Haunsberg, Salzburg

LKW CHAUFFEUR (M/W/D)

Guntramsdorf

Mitarbeiter Lagerlogistik

Vollzeit Nussdorf/Haunsberg, Salzburg

Preuzmi inicijativu.

Ne uspijevaš pronaći ono što tražiš među našim otvorenim radnim mjestima? Pošalji nam svoju otvorenu prijavu – kontaktirat ćemo te kada pronađemo pravi posao za tebe. 

willkommen@frankstahl.com